30 kilométeres körzetben INGYENES helyszíni felmérés.

Klímaberendezések forgalmazása és telepítése több típusban, garanciával. Vállaljuk a már telepített klímaberendezések karbantartását és garancián túli javítását is.

Az általunk forgalmazott klímaberendezések között megtalálhatóak az egyszerű oldalfali klímaberendezésektől kezdve, a nagyobb rendszerekhez csatlakozó folyadékhűtő berendezésekig minden. Sok energiát spórolhatunk meg ésszerű tájolással és árnyékolástechnikával. Belső hőmérsékletet ésszerűen kell megválasztani, mert ellenkező esetben könnyen megfázhatunk. Elfogadott, hogy a belső hőmérséklet 6°C-kal legyen alacsonyabb a külsőnél.

Megvalósíthatósága széles skálán mozog. Ablakba szerelhető kivitel, ez kicsit zajos, de alárendeltebb esetekben megfelel. Kicsit igényesebb a split rendszerű. Előbb említett berendezések a befújt levegőt drasztikusan lehűtik. Ezért kerülni kell, hogy közvetlenül emberre irányuljon a légsugár. Komfortosabb megoldás a fan-coli. Ez már magasabb hőmérsékletű levegővel dolgozik. Tovább finomítva a megoldásokat hűthetjük a falakat ill. a mennyezetet, vagy ezek kombinációja.

LG 2016-os árlista
LG 2016-os árlista
Midea 2016-os árlista
Midea 2016-os árlista